test

Birch Ejendomme sælger 667 boliger til Velkomn i milliardhandel

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme og ejendomsselskabet Velkomn har indgået en aftale om salget af 667 rækkehuse fordelt på otte boligprojekter

Transaktionen er en stor milepæl og blandt de største enkelthandler i Birch Ejendommes historie.

Det er første gang, at Birch Ejendomme og Velkomn indgår en aftale om køb af boligprojekter.

"Transaktionen er en stor milepæl og resultatet af et fantastisk og professionelt samarbejde med Velkomn. Vi er stolte af handlen, som, på trods af et udfordret transaktionsmarked, er den største ejendomstransaktion til dato i 2024. Salget understøtter vores ambition om at levere attraktive og DGNB Guld-certificerede boligområder på tværs af Danmark, der skaber gode livsrammer for beboerne”, siger Thomas Bertelsen, CEO, Birch Ejendomme.

Boligerne fordeler sig på otte rækkehusprojekter på Sjælland og Jylland. Alle projekter er beliggende i attraktive regionale vækstbyer og placeret i naturskønne omgivelser med let afgang til transport, indkøb og institutioner. De otte projekter har opnået eller er indstillet til DGNB Guld-certificering.

”Vi er glade for at skabe et eftertragtet produkt, der tiltrækker nye investorer og samarbejdspartnere, og ser frem til samarbejdet med Velkomn og leveringen af de otte projekter”, uddyber Thomas Bertelsen.

Med handlen udvider Velkomn sin ejendomsportefølje med nybyggede, kvalitetslejemål i og omkring større danske vækstbyer.

Læs mere om handlen hos Estate Media eller Børsen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

CEO

 

 

Birch

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²