test

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme sælger 782 boliger til Niam

I dag kan vi offentliggøre, at vi netop har indgået årets hidtil største ejendomstransaktion i Danmark i 2021.

Der sker med salget af 10 projekter til den svenske private ejendomsinvestor Niam. De 10 projekter ligger i fem regionale vækstbyer i Jylland, henholdsvis i Aarhus, Silkeborg, Kolding, Randers og Fredericia. Projekterne består af 782 lejeboliger fordelt på ca. 70.000 m2. Ejendommene vil blive opført med henblik på at opnå DGNB–certificering, og forventes at stå færdige løbende over de næste 2 år.

Transaktionen er en milepæl i samarbejdet mellem Birch Ejendomme og Niam, som med denne transaktion betyder, at Birch Ejendomme har solgt i alt 33 ejendomme til Niam fordelt på næsten 200.000 kvm. over de seneste 4 år.

Michael Berthelsen, landechef Niam, siger ”Vi er glade for at udvide vores samarbejde med Birch Ejendomme, som fortsætter med at levere boliger i god kvalitet og som passer til efterspørgslen i markedet. Vi har en ambition om at bygge en større boligportefølje i Danmark bestående af nye boliger med en leje, som danskerne er i stand til at betale, og dette opkøb understøtter strategien. Niam lægger vægt på at der bygges ansvarligt, og det understøttes ved at boligerne bliver DGNB-certificeret.”

”I Birch Ejendomme er vi yderst tilfredse med at kunne udvide vores tætte relation til Niam med denne transaktion. Vi er glade for, at en så velrenommeret nordisk investor har et fortsat ønske om at handle ejendomme med os, som vi tror på skyldes, at Niam er tilfredse med både den kvalitet samt sikkerhed for levering af DGNB-certificerede udlejningsboliger målrettet markedsefterspørgslen.

Denne transaktion er et resultat af den fantastiske rejse, som vi i Birch Ejendomme har og er på. Det understøtter vores ambition om at levere udlejet DGNB-certificerede kvalitetsbyggerier til boligmarkedet i danske vækstbyer, som har kendetegnet vores handler med Niam de seneste år. Vi er glade for det professionelle samarbejde, vi har haft med Niam om denne transaktion og ser frem til at levere de i alt 10 ejendomme over de kommende 2 år”, siger Thomas Bertelsen, partner i Birch Ejendomme.

Niam blev rådgivet af henholdsvis Accura, Niras og EY.

Birch Ejendomme er blev rådgivet af Poul Schmidt/ Kammeradvokaten i salgsprocessen, og har haft bl.a. Sweco Architects, Luplau og Poulsen, Geopartner samt Birchs egne arkitekter på som rådgiver i udviklingsprocessen.


cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²