test

Ejendomsindsamlingen 2021

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter Ejendomsindsamlingen 2021

Alle børn har ret til at gå i skole. Derfor støtter vi hos Birch Ejendomme op om Ejendomsindsamlingen, der giver børn i flygtningelejre mulighed for at få en god og sikker skolegang.

Ejendomsindsamlingen støtter Foreningen 5 Skoler, og pengene går ubeskåret til at sikre børns ret til en ordentlig skolegang. Selvom børnene vokser op i en flygtningelejr, får de nu mulighed for at have en barndom, hvor de kan komme i skole og drømme om en bedre fremtid.

”Hos Birch Ejendomme har vi fokus på byggeri i en bredere kontekst - at bygge skoler til børn i flygtningelejre, mener vi tjener et godt og bredere formål. Derfor er vi glade for at kunne give et bidrag og støtte så vigtigt et initiativ, der giver børn mulighed for at lære, drømme og udvikle sig i deres hverdag.” - Thomas Bertelsen, partner hos Birch Ejendomme.

Spreder håb om en bedre fremtid

I alt er der blevet indsamlet 284.000 kr. til Foreningen 5 skoler. Det betyder, at foreningen kan bygge fire teltskoler til børn i flygtningelejre samt drive dem i et år. Skolerne bliver lejrens samlingspunkt og et sted, hvor børnene kan grine, øve remser samt lære basale færdigheder og for en stund glemme den brutale verden udenfor.

Du kan læse endnu mere om Foreningen 5 Skoler og deres arbejde her

 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²