test

GIVTID

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter kampen mod kræft

Vi kender alle én. Om det er et kært familiemedlem, en ven, en kollega eller en nabo, så har vi alle på en eller anden måde haft kræft inde på livet – også blandt os hos Birch Ejendomme. Derfor har vi valgt at støtte kampen mod kræft. Vi har bl.a. støttet det store indsamlingsshow Knæk Cancer, valgt at være guldsponsor af Race 500 samt støttet op om initiativet Knus Kræft. Nu støtter vi kampagnen GIVTID.

 ”Hos Birch Ejendomme støtter vi op om den gode sag, og det synes vi, at GIVTID er. Hvis vores bidrag kan hjælpe til at forlænge liv eller finde frem til nye behandlingsformer, der kan helbrede kræft, så vil vi meget gerne være med til at støtte op om og gøre opmærksom på det gode initiativ.”

Direktionen, Birch Ejendomme

GIVTID

Vi støtter kampagnen GIVTID, som Kræftens Bekæmpelse står bag. Pengene går til forsøgsbehandlinger, som skal hjælpe med at helbrede eller forlænge liv hos kræftsyge.

"Forsøgsbehandlinger er et vigtigt led i at forbedre behandlingen af kræftpatienter. Med GIVTID vil vi samle ind til behandlinger, der forhåbentligt kan forlænge livet for patienterne."

Mef Christina Nilbert, Forskningschef i Kræftens Bekæmpelse

Du kan læse mere om kampagnen GIVTID her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

   

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²