test

Knæk Cancer 2022

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter Knæk Cancer

Vi kender alle én i familien eller vennekredsen, som har haft kræft tæt inde på livet. I Danmark er mange af os berørte af sygdommen, enten som patient eller pårørende. Hver syvende kræftpatient bliver syg, mens de er på arbejdsmarkedet, og derfor er der også mange kolleger, som hvert år bliver berørte. Sådan er det desværre også hos os i Birch Ejendomme, og derfor støtter vi igen i år Knæk Cancer indsamlingen.

”De fleste af os kender en, som har haft sygdommen tæt inde på livet. Derfor mener vi i Birch Ejendomme, at det er en vigtig sag at støtte op om kampen mod kræft. Gennem gode initiativer som Knæk Cancer kan vi være til at skabe håb og optimisme”. – Thomas Bertelsen, direktør

Knæk Cancer i fællesskab

Knæk Cancer løber af stablen hvert år i uge 43, hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab sætter fokus på sagen. Pengene går til forebyggelse, kræftforskning og patientstøtte inden for forskellige kræftområder.

Kræft rammer omtrent en ud af tre danskere og gør alle andre til pårørende. Det gør sygdommen til en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Hos Birch Ejendomme vil vi meget gerne støtte op om projektet og igennem vores bidrag være med til at gøre en forskel for den enkelte patient eller pårørende.

Du kan læse mere om Knæk Cancer her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²