test

Knæk Cancer 2023

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter Knæk Cancer 2023

Hvert år oplever mange danskere kræft på nært hold. For de fleste af os er kræft en virkelighed, der har berørt vores liv på en eller anden måde, og det er ikke anderledes for os hos Birch Ejendomme. Derfor er vi engageret i at støtte Knæk Cancer-indsamlingen igen i år.

Det er en rigtig vigtig sag, som vi i Birch Ejendomme gerne vil være med til at sætte fokus på. Kræft er en sygdom, som berører rigtig mange danskere. Både de, som rammes af sygdommen og de, der bliver pårørende.
Derfor er det vigtigt for os at støtte op om Knæk Cancer og være med til at sætte fokus på sygdommen samt forskningen i behandlingsmuligheder.” – Thomas Bertelsen, CEO

Sammen mod kræft

Hvert år i uge 43 går TV2 og Kræftens Bekæmpelse sammen for at sætte fokus på og oplyse om sygdommen. Indsamlede midler går til forebyggelse, kræftforskning og støtte til kræftpatienter på tværs af forskellige kræftformer.

Med omkring en tredjedel af danskerne ramt af kræft, er det en fælles udfordring, der kræver fælles handling. Hos Birch Ejendomme er vi stolte af at støtte dette projekt og gøre en positiv forskel for både de berørte patienter og deres pårørende.

Vi glæder os til at følge med på TV2 og se de forskellige initiativer, som vises i løbet af ugen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²