test

Boligbyggeri fra 4 til 1 planet

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Boligbyggeri fra 4 til 1 planet 

Birch Ejendomme er udvalgt som én ud af i alt ni ambitiøse bygherrer til initiativet ”Boligbyggeri fra 4 til 1 planet”, der er søsat af Realdania og VILLUM FONDEN.

Målet med initiativet er at skabe nye og DGNB-certificerede boliger med respekt for de ressourcer, vi har til rådighed på vores planet. Initiativet vil samle bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører, forskere og idéudviklere med det fælles mål at reducere byggeriets CO2-aftryk til en fjerdedel.

I Danmark bruger vi hver eneste dag jordklodens naturressourcer i en hastighed, der svarer til, at vi havde fire planeter til rådighed. Op mod 40 procent af CO2-udledningen på globalt plan kommer fra byggeri og vores bygninger, og hele branchen spiller derfor en afgørende rolle i forhold til at bekæmpe klimaforandringerne.

I ”Boligbyggeri fra 4 til 1 planet” forpligter vi os som bygherre til at stile efter at opføre et eksempelbyggeri med en klimabelastning på 2,5 kg CO2-ækv/m2/år. Dette svarer til en fjerdedel af den gennemsnitlige klimabelastning ved nybyggeri i Danmark, og er også væsentlig lavere end den lovmæssige grænseværdi på 12 kg CO2-ækv/m2/år.

”Hos Birch Ejendomme har vi ambitioner om at vise, at boligbyggeri kan bygges med et langt lavere CO2-aftryk og samtidigt være attraktive lejemål til den brede befolkning. Der er sat et ambitiøst mål om at reducere klimaaftrykket med 75 %, og vi mener med den rette viden og samarbejde på tværs af branchen, at vi kan gå en grønnere fremtid i møde.”, fortæller Thomas Bertelsen, direktør Birch Ejendomme.

Birch Ejendomme er bl.a. blevet udvalgt med begrundelsen, at vi udviser egne ambitioner og investeringsvillighed for byggeriet, der understøtter formålet med Boligbyggeri fra 4 til 1 planet’, herunder muligheden for skalering af byggeriet, så det understøtter ambitionen om at forstærke udbud og efterspørgsel af boliger i Danmark.

Vi glæder os til at være med til at gå forrest og vise branchen, hvordan vi kan bygge nye boliger med et mindre klimaaftryk.

Læs mere her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²