test

Delevenlige lejligheder i Aarhus på vej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Pollenvænget

1. april 2019

Birch Ejendomme er klar med nye, delevenlige lejligheder i Tilst. Allerede i januar kan de første lejere flytte ind i de nybyggede lejeboliger.

Et helt nyt boligområde blomstrer på den gamle Gasa-grund i Tilst. Den tidligere industrigrund, der før i tiden husede blomstervirksomheden Gasa, omdannes nu til et attraktivt boligområde med ca. 600 boliger i alt. Birch Ejendomme har startet udlejningen af de første 55 lejligheder med indflytning fra januar 2020.

Boligerne bliver del af et nyt, stort boligområde i Tilst. Det er spændende at være med fra start i udviklingen af et helt nyt boligkvarter, der også efter planen kommer til at rumme dagligvareindkøb og let erhverv,” fortæller René Birch, stifter af Birch Ejendomme.

Fra boligerne er der ca. 7 km ind til centrum af Aarhus med åen, byliv og banegård.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Lejlighederne opføres som 2-5 værelses lejligheder med egen altan eller terrasse. Hos Birch Ejendomme forventer man, at det bliver en god blanding af unge studerende og mere etablerede, der vil bo til leje i de nye lejligheder:

Boligerne kommer til at ligge rigtigt godt ift. supersygehuset i Skejby, der er Aarhus Kommunes største arbejdsplads. Generelt er der mange større arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner cirka fem kilometer fra vores nye lejeboliger i Tilst. Samtidig er der kun en hurtig cykeltur ind ad Viborgvej for at nå Midtbyen, så beliggenheden burde kunne tiltrække mange forskellige aldersgrupper,” fortæller René Birch.

Delevenlige lejligheder til studerende

Samtidig er mange af lejlighederne delevenlige, og det gør dem til et oplagt valg for studerende, der vil bo sammen med venner. Fx kan fire kammerater dele en lejlighed på 123 m2, hvor man får hvert sit værelse og en fælles stue, køkken, bad og altan. Huslejen er 12.200 kr., og deles denne ligeligt, får hver beboer dermed en husleje på 3.050 kr./md.

Flere boliger på vej i Tilst

Birch Ejendomme opfører etagebyggeri i tre etaper i Tilst, og de første lejligheder er klar til indflytning i januar. Huslejen starter ved 8.900 kr./md.

Det får du hos Birch Ejendomme:

  • Et nybygget og moderne hjem
  • Egen altan eller terrasse
  • Lave forbrugsomkostninger
  • Ingen forudbetalt husleje
  • Indbyggede skabe
  • Alt i hårde hvidevarer (opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur, vaskemaskine og tørretumbler)
  • Fibernet
  • Eget kælderrum
  • Mulighed for husdyr
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

test

Se video

Oplev vores nye boliger på Pollenvænget i Tilst

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²