test

Ejendomsindsamlingen 2022 og Foreningen 5 Skoler

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter Ejendomsindsamlingen 2022 og Foreningen 5 Skoler

Vi har igen i år hos Birch Ejendomme valgt at støtte Ejendomsindsamlingen og Foreningen 5 Skolers sociale arbejde, der sikrer børn på flugt en god og tryg skolegang.

Skolegang til børn på flugt

Ejendomsindsamlingen og Foreningen 5 Skolers sociale arbejde er udelukkende øremærket til at forbedre skolegangen for børn på flugt. Ved at etablere skoler i nogle af verdens mest udsatte og farligste områder, hvor krig og utryghed præger hverdagen, giver Ejendomsindsamlingen og Foreningen 5 Skoler børnene et rum, hvor der er plads til at drømme.

”Midlerne fra Ejendomsindsamlingen går 100% ubeskåret til at bygge skoler til børn på flugt. Det betyder, at børn, der ellers aldrig ville komme i skole, får mulighed for at lære at læse, skrive og regne. De får mulighed for hver dag at træde ind i et ”magisk rum”. Et rum, hvor den brutale verden udenfor ikke finder vejen ind. Et rum, hvor de kan finde tryghed og få redskaber til at ændre deres liv.”, fortæller Zahra Kirketerp-Møller, co-founder og co-CEO i Foreningen 5 Skoler.

Det gik sidst års donation til

Med donationen fra Birch Ejendomme sidste år har Ejendomsindsamlingen og Foreningen 5 Skoler været i stand til at iværksætte en række initiativer af livsændrende karakter for de børn, som nu har fået mulighed for at få en ordentlig skolegang. Helt konkret har donationen bidraget med en skole i en af de mange flygtningelejre langs den syriske grænse. I skolen kan børn være børn, og der er en voksen til at tage sig af dem. Børnene går fra at være overladt til sig selv til at have en hverdag med indhold og tryghed.

Dertil har donationen bidraget til, at Foreningen 5 Skoler har haft mulighed for at købe en grund i et slumområde i Syrien, hvor børnene bor på gaden. Her har Foreningen 5 Skoler opført en ny skole med tre klasseværelser, hvor børnene kan få et frirum med andre børn. Samtidig har Foreningen 5 Skoler kunne ansætte en madmor i en skole, som hver dag laver et varmt og nærende måltid til de 40 elever, som førhen ofte hverken fik morgenmad eller frokost.

Hos Birch Ejendomme er vi utrolig glade for at kunne støtte Ejendomsindsamlingen og Foreningen 5 Skoler igen, og vi er stolte af at være med til at forbedre børns levevilkår i dele af verden, hvor livet ikke er nemt.

Læs mere om initiativet her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²