test

Ejendomsindsamlingen 2023 og foreningen 5 Skoler

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter Ejendomsindsamlingen 2023 og foreningen 5 Skoler

Igen i år har Birch Ejendomme valgt at støtte Ejendomsindsamlingen og foreningen 5 Skolers sociale arbejde, der arbejder dedikeret på at forbedre skolegangen for børn på flugt.

Denne støtte er rettet mod etablering af skoler i nogle af verdens mest udsatte og farlige områder, hvor dagligdagen præges af krig og utryghed. Gennem Ejendomsindsamlingen og foreningen 5 Skolers visionære indsats får børnene ikke blot adgang til en grundlæggende uddannelse, men de skaber også et trygt rum, hvor drømme og håb kan spire.

Det er tidligere donationer gået til


Sidste års donation fra Birch Ejendomme gjorde det muligt for Ejendomsindsamlingen og foreningen 5 Skoler at implementere livsændrende initiativer for de børn, der nu har adgang til en ordentlig skolegang. Vores donationen har tidligere resulteret i opførelsen af en skole i en af de mange flygtningelejre langs den syriske grænse. Her får børnene mulighed for at være børn igen, med voksne til at tage sig af dem. Fra at være overladt til sig selv har de nu en hverdag fyldt med indhold og tryghed.

Foreningen 5 Skoler har ligeledes kunne ansætte en madmor på skolen, som dagligt tilbereder et varmt og nærende måltid til eleverne, der førhen hverken fik morgenmad eller frokost.

Birch Ejendomme er stolte af at kunne støtte Ejendomsindsamlingen og foreningen 5 Skoler igen i år og bidrage til forbedringen af børns levevilkår i dele af verden, hvor livet er præget af hårde udfordringer. Ønsker du at få mere information om dette vigtige initiativ, kan du læse mere her.

Læs mere om initiativet for 5 Skolers hjemmeside her eller i følgende artikel.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²