test

Første projekt indsendt til DGNB-certificering

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Første projekt indsendt til DGNB-certificering

For mindre end en uge siden har vi hos Birch Ejendomme indsendt vores første projekt til DGNB Guld certificering hos Green Building Council Denmark.

Hos Birch Ejendomme har vi vores helt eget DGNB-team på syv personer bestående af både konsulenter, en administrativ medarbejder samt en auditør, som sikrer DGNB-certificeringer af vores byggerier rundt om i landet. En DGNB-certificering er et kvalitetsstempel af projektet, som blandt andet tager højde for økonomiske, sociale og miljømæssige kriterier, så projektet bliver så ansvarligt opført som muligt. Her kan du læse mere om DGNB.

Det første projekt, der er indsendt til DGNB Guld certificering, er Kirsten Munks Dal i Naturbyen i Horsens. Der er gjort et stort stykke arbejde for at opnå den bedst mulige certificering for Kirsten Munks Dal.

Projektet er opført med ambitionen om at skabe en følelse af at bo med naturen helt tæt på, og der er gjort en særlig indsats for at gøre omgivelserne lækre og indbydende for beboerne. Her er etableret områder med høje enggræsser og planter, som skaber et naturligt og roligt udtryk med plads til både afslapning, aktivitet og leg. Herudover er opført grønne fællesområder og regnvandssøer, som gør, at de moderne boliger i Kirsten Munks Dal på fineste vis blender ind i den omkringliggende natur.

I løbet af maj indsendes yderligere tre projekter til endelig certificering ud af 24 igangværende projekter, som skal certificeres.

Vi vil løbende offentliggøre de endelige certificeringer på vores hjemmeside og sociale medier.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²