test

Fra praktikant til studiemedhjælper

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Praktikforløbet ledte til studiejob

I juni måned kunne vi byde endnu en studiemedhjælper velkommen. Lars er dog ikke et helt nyt ansigt hos Birch Ejendomme, hvor han siden januar måned har været i praktik på vores byggeplads.

For begge parter er det helt naturligt, at praktikken har ledt til en ansættelse som studiemedhjælper.

Meget mere end et praktikforløb

Under sit praktikforløb har Lars specialiseret sig i udførende projektledelse, hvor han har dygtiggjort sig inden for byggeledelse, kvalitetssikring, byggeøkonomi, lokationsbaseret tidsplanlægning og meget, meget mere. "Mit forløb skræddersyes mine interesser og læringsmål, og jeg oplever virkelig at blive inddraget og få mere og mere ansvar. Man kan mærke, der er tillid begge veje, og det gør, at jeg møder ind hver dag med et smil", fortæller Lars.

Lars har fra første dag været fast tilknyttet vores byggeplads i Viborg, og det har han nydt: ”Her har jeg fra starten følt mig som en naturlig del af holdet, og det er fedt at blive hørt og føle sig inddraget”, fortæller Lars.

Inspiration til bachelorprojektet

Efter sommerferien venter det afsluttende bachelorprojekt, inden Lars kan kalde sig færdiguddannet bygningskonstruktør i januar 2023. Lars kommer dog slet ikke til at slippe Birch Ejendomme. Hans bachelorprojekt, som omhandler arbejdsmiljø på pladsen, skal nemlig skrives i samarbejde med Birch Ejendomme.

Praktikforløbet har også gjort Lars klogere på hans fremtidige karriere som projektleder: ”Her kunne jeg godt se mig selv, når jeg er færdig. Det er der ingen tvivl om”, siger Lars.

Drømmer du også om et spændende og lærerigt praktikforløb i byggebranchen? Så send os en ansøgning her.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²