test

Kobbelvænget II klar til udlejning

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejebolig Vejle

1. april 2019

Nu starter udlejningen på næste etape af lejeboligerne på det populære Kobbelvænget i Vejle, hvor i alt 63 nye lejligheder står klar til indflytning fra den 15.08.2020. 

Udlejningsboligerne opføres på Grundet i det nordøstlige Vejle, som er kendt for den smukke beliggenhed nær den fredede kløft Grejsdalen samt Grejs Å. Første etape af lejeboligerne på Kobbelvænget er allerede udbygget, og området fremstår derfor indbydende og etableret.

Central placering 

Kobbelvænget ligger i gåafstand til både skoler og daginstitutioner, og på blot et kvarters cykeltur ligger både gymnasium og erhvervsskole. Området er derfor et oplagt sted for familier med børn og unge. Kobbelvænget ligger desuden bynært med ca. 1 km til indkøb, fitness og 3 km til Vejle Centrum, som alt sammen er forbundet via stisystemer. Motorvejen ligger få minutters kørsel fra området, og arbejdspladser i henholdsvis Horsens, Kolding, Fredericia og Billund er kun en halvtimes kørsel derfra. Kobbelvænget er derfor også ideelt for pendlere, som ønsker at mindske tiden på vejen til og fra arbejde.

Generelt 

Der opføres i alt tre forskellige typer af lejeboliger, som fordeler sig på 75 m2-114 m2 og med 2-4 værelser. Lejlighederne befinder sig i stuen til 2. sal. Lejemålene i stueplan vil have direkte adgang til egne udearealer, mens lejlighederne på 1. og 2. sal vil have egen altan.

Udlejningen af lejeboligerne på attraktive Kobbelvænget er netop startet og foregår efter først-til-mølle-princippet. Vil du sikre dig en bolig, er det nu, du skal slå til. Vi ser frem til at hjælpe dig.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²