test

Live fremvisninger bliver taget godt imod

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nyt Åbent Hus format

Vi må alle være kreative i disse tider og åbne overfor at gøre tingene anderledes end vi plejer. Det har vores udlejningsassistenter mærket på egen krop, da de pludselig har måtte hoppe foran et kamera og vise vores lejeboliger frem på en helt ny måde. 

Live fremvisninger på Facebook

Som noget nyt har vi vist vores lejeboliger frem på Facebook, hvor folk har fulgt med live og haft mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det har en del benyttet sig af, og vi har fået meget positiv feedback. Det kan dermed sagtens være, at vi fortsætter dette koncept selv efter covid-19 restriktionerne bliver løftet - selvom vi dog også glæder os til at kunne byde folk velkomnne til mere traditionelle Åbent Hus arrangementer.

Fik du set med? 

Hvis du ikke fik set med, da vi fremviste boliger i det område du er interesseret i, så fortvivl ej. Vi har samlet videoerne til dig her, hvor du bliver guidet rundt i boligerne og får vist alle de gode detaljer. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores udlejningsassistenter på telefon 88 44 50 44.

Vikingedalen Helsted Randers

Se video

Sommerfugleengen Buskelund-Balle Silkeborg

Se video

Honningvænget Tilst Aarhus

Se video

Vimmerbyvej Buskelund-Balle Silkeborg

Se video

Se video

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²