test

Ledige lejligheder Naturbyen Nørrestrand

Kirsten Munks Dal

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

Efter en succesfuld start med hurtig udlejning af de første rækkehuse på adresserne Stikkelstien og Flækken i Naturbyen Nørrestrand i Horsens, starter vi nu udlejningen op af næste etape: Kirsten Munks Dal.

26 nye rækkehuse udlejes i Horsens

De nye rækkehuse opføres i varierende størrelser fra 79 - 110 m2 med forskellige planløsninger, som fordeler sig på tre til fem værelser. Du kan dermed frit vælge lige den bolig, der passer bedst til dine behov, hvad end du ønsker at bo alene, sammen med din partner, dit kæledyr eller din familie.

Boligerne er alle centreret omkring et stort og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. 

Senere starter vi også udlejningen op af 54 lejligheder beliggende på Kirsten Munks Dal.

Attraktiv beliggenhed

Naturbyen Nørrestrand ligger ideelt placeret for dig, der drømmer om at bo i pagt med naturen uden at flytte væk fra byen. Her får du det bedste fra begge verdener.

Nyd den smukke natur, velvidende at hvis du har lyst til en god frokost eller vil mødes med vennerne på Brætspilscaféen, så er Horsens midtby knap tre kilometer væk.

Vil du vide mere?

Læs mere om rækkehusene her 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²