test

Birch Ejendomme sponserer Nybyggerne

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nybyggerne 2022

For anden gang er Birch Ejendomme hovedsponsor på det populære TV 2 program, Nybyggerne.

Hovedsponsor af Nybyggerne

Nybyggerne er Danmarks største boligkonkurrence, og hos Birch Ejendomme sponserer vi de fire råhuse, som de fire deltagende par konkurrerer om at vinde. Nybyggerne havde præmiere onsdag d. 31. august og vises på TV 2 og TV 2 Play hver onsdag kl. 20:00 i ni uger. Programmet kulminerer i en finale, hvor vinderne kåres ved en seerafstemning.

Naturbyen Horsens

Årets sæson af Nybyggerne udspiller sig i det nye og attraktive område Naturbyen i Horsens, hvor den eksisterende vilde natur ikke blot er bevaret, men også brugt til at skabe grønne åndehuller og rekreative områder mellem beboelsen. Naturbyen er placeret i det nordlige Horsens tæt på både dagligvarebutikker, skoler, daginstitutioner samt hyggelige caféer og de mange kulturelle tilbud i Horsens. Placeringen i det nordlige Horsens med nem adgang til motorvej E45 gør Naturbyen til det ideelle sted for pendlere, der skal mod enten Aarhus eller Vejle.

Ledige lejeboliger i Horsens

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye og moderne lejeboliger i Horsens i høj kvalitet og med alt i hårde hvidevarer. Vores lejeboliger opføres med ventilationsanlæg, gulvvarme og fjernvarme, der sikrer et lavere energiforbrug. De nye lejeboliger er opført som lejligheder, der findes med to – fire værelser med varierende planløsninger.

Se lejeboliger i Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²