test

Astrid Lindgreens Kvarteret

Buskelund, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

Udlejningen er netop startet af de 122 nyopførte rækkehuse i Buskelund, Silkeborg. Projektet har fået sit navn fra boligområdets reference til den svenske børnebogsforfatter, og boligerne henvender sig til både unge, børnefamilier og seniorer. 

Astrid Lindgreens Kvarteret er et DGNB-certificeret boligområde i grønne omgivelser med plads til hele familien. Her er gået mange tanker til at etablere grønne arealer, der både styrker fællesskabet blandt beboere samt det eksisterende dyre- og planteliv. Herudover opføres et aktivitetshus og et orangeri, som skaber et naturligt samlingspunkt for beboere.

Rækkehuse til leje i grønne omgivelser

De moderne boliger opføres i varierende planløsninger og størrelser fordelt på to til fem værelser. Det indbydende og rummelige køkken-alrum har åben forbindelse til stuen og udgang til egen terrasse. Både badeværelse og køkken har alt i hårde hvidevarer, mens alle rum har gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg, som giver et optimalt indeklima.

Foruden egen have får beboere også mulighed for at nyde de fælles grønne omgivelser, eller lade børnene lege på den kommende trælegeplads eller boldbane.

Nyopførte lejeboliger i et trygt lokalsamfund

Buskelund er en hyggelig forstad til Silkeborg, og området har et engageret og trygt lokalsamfund med et aktivt foreningsliv. Området er et oplagt sted at etablere sig som tilflytter, for i nærområdet finder du både indkøb, daginstitution og skole - uden at du er langt fra Silkeborg midtby.

Læs mere om rækkehusene her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²