False
test

Holbæk Havn

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

3. december 2020

Udlejningen af vores allerførste projekt på Sjælland er netop startet på Holbæk Havn. Her opfører vi i alt 84 lyse og topmoderne lejligheder et stenkast fra bølgeskvulp fra Holbæk fjord samt i gåafstand til Holbæks bymidte. 

Stilrene boliger med alt i hårde hvidevarer 

De nye lejeboliger på Holbæk Havn opføres som lyse og moderne tre- og fireværelseslejligheder med varierende planløsninger, der passer til netop dit boligbehov.

Lejeboligerne indeholder nye og moderne hårde hvidevarer, heriblandt induktionskogeplade, indbygningsovn, køle-fryseskab og opvaskemaskine. Boligerne er desuden etableret med både gulvvarme og luftrensende ventilationsanlæg for et sundt og optimalt indeklima i boligerne.

Se alle lejeboligerne på Holbæk Havn her

Maritim stemning og pulserende byliv 

Med en skøn beliggenhed på Holbæk Havn og i gåafstand til byen, ligger de nye lejeboliger ideelt placeret for dig, som både værdsætter den friske havluft og byens puls. Holbæk rummer alt hvad du har brug for i hverdagen med varierende indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker og caféer. Med nem adgang til motorvejen og blot en times kørsel til København, er lejeboligerne ideelt placeret for pendlere.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Marker Svendsen på telefon 91 89 97 77 eller mail jsv@birchgm.dk 

Del Nyhed:
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²