False
test

Honningvænget, Tilst

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Honningvænget

Efter en succesfuld første etape af GASA-grunden i Tilst nær Aarhus, er vi nu klar med udlejningen af næste etape; Honningvænget. 

Lyse og moderne lejligheder

Her opfører vi 55 lyse og moderne lejligheder i hjertet af Tilst - blot 7 kilometer nordvest for Aarhus.  Lejlighederne har varierende planløsninger, som tilgodeser behovet for alt lige fra familievenlige boliger til deleboliger for studerende. 

Se alle lejeboligerne på Honningvænget her

Om området

Honningvænget er en del af et nyt og levende byområde i Tilst. Her omdannes den tidligere blomstervirksomhed GASA til et attraktivt boligområde med ca. 600 boliger i alt.

Honningvænget ligger centralt placeret og inden for en radius af 2 kilometer finder du alt fra skole, indkøbsmuligheder, restauranter, fitnesscenter og lægehus. Aarhus C og Aarhus Universitet kan nås på blot 20 minutter på cykel, og der er desuden gode busforbindelser til byen. 

Skal du pendle, ligger Honningvænget desuden med nem adgang til motorvejen, så du hurtigt kan nå de omkringliggende byer.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at kontakte vores dygtige udlejningsassistent Christian på telefon 27 78 09 04 

Se video

Del Nyhed:
houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²