test

Bo i Kobbelvænget, Vejle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

Udlejningen af de topmoderne lejligheder på Kobbelvænget i Vejle går hurtigt fremad, og nu starter udlejningen af 3. og sidste etape af de populære lejeboliger.  

Lyse og moderne lejligheder

De stilrene lejligheder er indrettet med god optimering af pladsen og giver gode muligheder for indretning. Lejlighederne er opført i lyse kvalitetsmaterialer og indeholder alle et rummelig køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, moderne badeværelse samt lyse værelser. Alle lejlighederne har desuden adgang til egen altan/terrasse. Lejlighederne indeholder alt i hårde hvidevarer, lyse laminatgulve, hvide vægge, stilrene fliser på badeværelset og luftrensende genveks for et behageligt og sundt indeklima.

Se lejeboligerne på Kobbelvænget her

Om området

Kobbelvænget har alt, hvad du har brug for i hverdagen. Her er gode institutioner, skoler og et trygt og roligt lokalsamfund med gode muligheder for at dyrke fritidsaktiviteter. Området er forbundet af et godt stisystem, der forbinder Kobbelvænget med byen. Med fem minutters kørsel fra motorvejen og med nem adgang til Vejle C ligger lejlighederne ideelt placeret for pendlere.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²