test

Bo i Naturbyen Nørrestrand

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet i Naturbyen Nørrestrand

Birch Ejendomme opfører 79 lyse og indbydende rækkehuse i Naturbyen Nørrestrand i Horsens. Det er den første etape af en helt ny bydel, hvor naturen er i højsædet. Naturbyen er en destination fyldt med grønne og blå rum, der skaber gode opholdssteder for områdets beboere såvel som for dyrelivet.

Moderne rækkehuse i smukke omgivelser

De skønne, nye rækkehuse opføres i varierende størrelser og med forskellige planløsninger, som fordeler sig på to til fem værelser. Boligerne er alle centreret omkring et stort og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. 

Roligt og bynært på én gang

I Naturbyen bor du i grønne omgivelser med kort afstand til både indkøb, skoler, daginstitutioner, hyggelige caféer og de mange kulturelle tilbud, Horsens har at byde på.

Trænger du til frisk luft er der mange gode stisystemer rundt i området samt én kilometers gang til Store Hanstedå, hvorfra du kan følge en sti ned til Nørrestrand Sø.

Med den nemme adgang til motorvej E45 kan du desuden være i Århus eller Vejle på blot 25 minutter i bil. Der er også gode togforbindelser til begge byer fra Horsens Station med afgange hvert 15. minut.  

Vil du vide mere?

Læs mere om rækkehusene her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²