False
test

Nordly - Gl. Hobrovej

Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

På Gl. Hobrovej i Randers er udlejningen netop startet af 132 bæredygtige lejeboliger. Projektet har fået navnet Nordly og henvender sig både til børnefamilier, studerende, seniorer og alle derimellem. 

Nordly er for dem, der gerne vil bo i en splinterny lejlighed kun to kilometer fra Danmarks ældste gågade, Houmeden, og den livlige bymidte i Randers. Her bor du i et roligt kvarter, hvor du har både indkøb, daginstitutioner, skoler og flere gode uddannelsessteder i nærområdet. 

132 bæredygtige lejligheder

Lejeboligerne findes i størrelser fra 69-103 m2 med planløsninger fordelt på to til fire værelser. Der er god plads til hyggelige stunder med venner og familie i det store køkken-alrum eller på den overdækkede altan/terrasse, som stuen giver adgang til. 

Central beliggenhed i Randers

Nordly ligger placeret i et skønt villakvarter i Randers NV. Her bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen.

Fra Nordly har du indenfor godt én kilometers afstand adgang til fire dagligvarebutikker, tre skoler, fem daginstitutioner, et fitnesscenter samt gode uddannelsessteder som Statsskolen, Tradium og HF & VUC.

Dertil har du kun to kilometer ind til midtbyen og alt, hvad den byder på.

Læs mere om lejeboligerne her

Du er også meget velkommen til at kontakte udlejningsassistent Mia Knudsen på tlf. 27 78 09 30 eller på mail mvk@birchgm.dk.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

Del Nyhed:
houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²