test

Torvehusene

Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejligheder centralt i Slagelse

Vi har netop startet udlejning af de nye og lækre lejligheder i Torvehusene i Slagelse.

Oplev lejlighederne i Slagelse

Torvehusene består af i alt 220 nye og moderne lejligheder, hvoraf 144 af lejlighederne opføres som mindre, studievenlige lejligheder. Lejlighederne findes i forskellige størrelser, der fordeler sig på to – fire værelser.

Fælles for boligerne er, at alle indeholder et integreret køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Det stilrene køkken opføres i lyse elementer og indeholder alt i hårde hvidevarer, der passer godt ind i et moderne hjem. Badeværelserne opføres i enkle og moderne materialer med flotte, neutrale klinker. Samtlige rum i boligerne er opført med gulvvarme samt et luftrensende ventilationsanlæg

Bo til leje midt i Slagelse

Med en lejlighed i Torvehusene, er du aldrig langt fra Slagelses mange muligheder. Området omkring Torvehusene rummer et godt udvalg af muligheder for både unge studerende såvel som etablerede børnefamilier, par uden børn, singler og seniorer.

Bo i pendlerafstand til København

Pendlere kommer nemt og bekvemt fra Torvehusene til en lang række andre byer i området. Med en beliggenhed nær motorvej E20 er det tilmed nemt at komme hurtigt på motorvejen, der både fører østpå til København og vestpå til Fyn og Jylland.

Vil du vide mere?

Læs mere om de nye lejeboliger i Torvehusene her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²