test

Lejligheder Engen - Rantzausbakke

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og energivenlige lejeboliger i Horsens

Nu starter vi udlejningen af Engen, som er næste etape af de nye og energivenlige lejligheder på Rantzausbakke i Horsens. 

Lyse og lækre lejligheder

De nye lejligheder opføres i størrelser fra 49 – 105 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to – fire værelser. Engen består af forskellige boligtyper, der passer til både singler, par, seniorer og børnefamilier. Fælles for lejlighederne er, at de består af et lyst og lækkert køkken-alrum med et stilrent køkken og alt i hårde hvidevarer. Samtlige boliger har egen altan, hvorfra det er muligt at nyde den friske luft og områdets skønne natur. Der er desuden elevator i alle opgange og gratis parkering for samtlige beboere. 

Naturskønne omgivelser tæt på byen

De lyse lejligheder er beliggende i grønne omgivelser i Bygholm Bakker med nem adgang til både skove, enge og Bygholm Sø. Boligerne ligger i cykelafstand til Horsens centrum, som kan nås på blot 15 kilometer på cykel gennem Bygholm Park.

Plads til leg i grønne omgivelser

Engen opføres med et bilfrit gårdmiljø, hvor børnene trygt kan lege i naturen, som trækkes helt ind mellem boligerne. Der kommer desuden en ny legeplads, hvor områdets yngste beboere kan mødes til hygge og leg i trygge omgivelser. Legepladsen opføres i midten af de tre områder på Rantzausbakke.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

 

 

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²