test

Nyhed: Pollenvænget i Tilst

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Pollenvænget

1. april 2019

OPDATERET

Dette projekt er overdraget og udlejes ikke af Birch Ejendomme længere.

Se i stedet vores udvalg af boliger nær Aarhus:

Lejeboliger Hasselager

Lejeboliger Silkeborg

Lejeboliger Randers

Lejeboliger Horsens

-------------------------------------------------------------

Udlejningen af de nyopførte lejligheder på Pollenvænget i det nordvestlige Aarhus er i fuld gang, hvor i alt 55 lyse og moderne lejeboliger opføres.

De nye lejligheder opføres i forskellige størrelser, som egner sig både til studerende, børnefamilier og seniorer. Ligeledes gør beliggenheden nær motorvejen lejlighederne på Pollenvænget ideelle for pendlere. De delevenlige boliger er særligt oplagte for studerende, som samtidig befinder sig i cykelafstand fra adskillige uddannelsesinstitutioner samt Aarhus Midtby, som byder på utallige oplevelser og muligheder. 

Området 

Det nyetablerede Pollenvænget i Tilst bliver en del af et nyt og levende byområde ved Havkærvej beliggende i den nordvestlige del af Aarhus. Her omdannes en gammel industrigrund, der tidligere husede blomstervirksomheden Gasa, til et attraktivt boligområde med omkring 600 boliger i alt. Indimellem boligerne bliver der etableret grønne områder med plads til leg og ophold. Pollenvænget i Tilst er beliggende i et godt lokalområde med skole, daginstitutioner, gode dagligevarebutikker og nem adgang til offentlig transport til Aarhus C. 

Generelt 

De i alt 55 lejligheder er fordelt på henholdsvis stueplan til 3. sal. Der er 11 forskellige boligtyper med varierende planløsninger, størrelser og antal værelser. Du får en lys og tidløs indretning med hvide vægge og hvidmalede lofter. Lejlighederne er udstyret med gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg, hvilket sikrer et godt indeklima.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

test

Se video

Oplev vores nye boliger på Pollenvænget i Tilst

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²