test

Første udlejningsetape er startet i Dalby, Kolding

Rækkehuse til leje

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og moderne rækkehuse til leje i Kolding

Om de nye rækkehuse på Severins Vej

I naturskønne Dalby, syd for Kolding, opfører vi 50 nye og moderne étplans rækkehuse til leje. Her bor du tæt på by og natur. Fjorden ligger under 2 km væk, og med offentlig transport tæt på, kan du være inde i Kolding Centrum på et kvarter.

De nye lejeboliger spænder i størrelserne 49-128 m² med planløsninger, der fordeler sig på to til fem værelser. De varierende boligstørrelser giver plads til alle om du er enlig eller en familie med børn. Dine husdyr er også velkomne - op til to stk. er tilladt efter aftale med udlejer.

Der opføres skønne fællesarealer med legeplads, bænke og rig mulighed for at udvikle et stærkt fællesskab mellem naboer.

Samtlige boliger har egen terrasse og varierende grønne områder, der er perfekte til at nyde mange solskinstimer og sommeraftner.

Bo til leje i Dalby nær Kolding Centrum

I Dalby finder du alt, hvad du har brug for i hverdagen. Der ligger daginstitution og skole i gåafstand fra rækkehusene. Derudover er der blot få hundrede meter væk gode transportmuligheder ind til Kolding.

I Kolding er der noget for enhver, uanset om du er til cafébesøg, shopping, kultur eller noget helt fjerde. Du finder blandt andet Koldinghus, Legeparken i Kolding og Kolding Storcenter – alt sammen noget du kan få mange sjove timer ud af.

Er du også til natur? Så er Dalby kun 1,5 km cykel- eller gåtur væk fra Rebæk Strand, et vidunderligt sted, hvor du kan nyde solens stråler om sommeren eller vinterbade om vinteren.

Rækkehusene på Severins Vej ligger desuden perfekt for pendleren. Der er kun 10 minutters kørsel til E45, så du nemt kan komme frem og tilbage fra arbejde.

Vil du vide mere?

Har du en drøm om, at bo tæt på alle hverdagens nødvendigheder samtidig med at du har udsigt til smuk natur og muligheder for at komme ind til en større by?

Så er Severins Vej det ideelle sted for dig. Find dit nye hjem og bliv en del af et fantastisk fællesskab i Dalby tæt på Kolding Centrum.

Læs mere om de nye rækkehuse her, og find det rette for dig.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehusene

 

Udearealer


Plads til leg

 

Store køkken-alrum

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²