test

Bo til leje i Nebelhusene

Eriksborg, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

Vi har netop startet udlejningen af 91 moderne rækkehuse beliggende nord for Silkeborg i naturskønne og fredelige omgivelser. De nye lejeboliger ligger tæt på den hyggelige landsby Grauballe, hvor der er alt fra indkøb til daginstitution, skole og sportshal. Rækkehusene har en rolig placering med udsigt over marker og enge, samtidig med at der blot er 8 kilometer til Silkeborg Station.

Nye rækkehuse til leje i Silkeborg

I Nebelhusene bliver du budt velkommen i et hjem fyldt med moderne løsninger. Her kan du nyde godt af et ventilationsanlæg, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer, der gør hjemmets gøremål til en leg. Samtlige boliger er centreret omkring et lyst og åbent Køkken-alrum, hvor det moderne køkken er i stilrene, hvide elementer. Boligerne opføres desuden med egen terrasse, som opdeles naturligt af hækplanter samt en flisebelagt forhave, hvor der både er plads til ophold og leg.

Rækkehusene opføres i varierende størrelser fra 67 – 128 m2 fordelt på to til fem værelser, så der er en bolig til netop dit behov. Til rækkehusene hører fælles udendørs opholdsrum samt en legeplads for områdets beboere.

Bo til leje tæt på Silkeborg

Nybyggerområdet lige uden for Grauballe tiltrækker mange tilflyttere, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig være nær alt, du har brug for i hverdagen. Beliggenheden tæt på Silkeborg åbner ligeledes et hav af muligheder og gør området særdeles attraktivt for både børnefamilier, tilflyttere, par og seniorer, der ønsker en nem og vedligeholdelsesfri bolig.

Læs mere om rækkehusene her

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²