test

Boliger til leje i Skovhaven

Fredericia

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og attraktive lejeboliger udlejes

Udlejningen er netop startet af de i alt 134 nye lejeboliger i det attraktive Erritsø i Fredericia. Den naturskønne og bynære beliggenhed gør Skovhaven velegnet til både børnefamilien, senioren, parret eller singlen, der ønsker en stilren lejebolig i et af Fredericias mest populære områder.

Lyse og moderne lejeboliger

I Skovhaven opføres en kombination af lejligheder i varierende størrelser samt familievenlige rækkehuse med egen terrasse og have. Boligerne er centreret omkring et lyst og indbydende opholdsrum, der forener køkken og stue. Køkkenerne er opført i lyse kvalitetsmaterialer og indeholder alt i hårde hvidevarer. Boligerne har flotte og slidstærke egetræslaminatgulve, mens badeværelserne er opført i stilrene og holdbare materialer med egen vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Alle boligerne er opført med gulvvarme samt ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima i boligerne.

Tæt på alt du har brug for

Med en lejebolig i Skovhaven bor du tæt på alt, som du har brug for i hverdagen. På en kort cykel- eller gåtur kan du nå alt fra forskellige dagligvarebutikker, institutioner, idrætsfaciliteter og foreningsliv, skole og flere uddannelsessteder. Skovhaven er altså det ideelle sted for dig, der ønsker en lejebolig i et attraktivt område i Fredericia tæt på alt, der gør hverdagen nem og bekvem.

Grønne fællesområder og private oaser

Skovhaven består af grønne og trygge opholdsarealer med plads til både afslapning, leg og aktivitet for både store og små beboere. Området er forbundet af et stisystem, og der etableres desuden en fælles legeplads. 

Lejeboliger i et naturskønt område

Skovhaven er for dig, der ønsker en moderne bolig i et naturskønt område i Fredericia. Skovhaven ligger i den attraktive bydel Erritsø med Jomfruskoven som nærmeste nabo og blot 600 meter fra stranden. Den naturskønne og bynære beliggenhed gør Skovhaven til et attraktivt valg for dig, der drømmer om en nyopført bolig tæt på naturen og nær byens muligheder. 

Læs mere om lejeboligerne i Skovhaven

Læs mere om Skovhaven her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²