test

Sognevangen

Sorø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse i Sorø

Udlejningen er nu startet af de nye rækkehuse på Sognevangen i Sorø.

Oplev de nye lejeboliger

Sognevangen består af i alt 62 lyse og lækre rækkehuse med henholdsvis to - fem værelser. Udvalget af boliger appellerer til en bred vifte af beboere og er ideelt for både enlige, familier og par. Første etape er startet med udlejning og anden etape starter udlejningen ultimo 2023.

Fælles for de nye og lækre rækkehuse er det lyse og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forlængelse af stuen. Køkkenet er tidløst og udstyret med alt i hårde hvidevarer og stilrene elementer, der passer ind i et ethvert hjem. Badeværelserne opføres i stilrene materialer og passer til resten af boligen. Der er desuden gode opbevaringsmuligheder i alle boligens rum.

Samtlige rum i boligerne er udstyret med gulvvarme og et effektivt luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og behageligt indeklima.

De nye rækkehuse inkluderer skønne udendørs områder, hvor beboerne kan nyde deres egen terrasse, have og en flisebelagt forhave med et funktionelt opbevaringsskur og private parkeringspladser.

Bo til leje centralt på Sjælland

Med et rækkehus i Sognevangen bor du på skillelinjen mellem by og natur. Her er du tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Den korte afstand til Sorø centrum gør det nemt og bekvemt at nå alt fra gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, idrætscenter og kulturelle muligheder. Derudover  kan du opleve smukke udsigter og hyggelige omkringliggende skove og søer.

Den korte afstand til Sorø Station gør Sognevangen til et attraktivt bosted for pendlere, der skal til København, Slagelse, Roskilde og andre større byer i nærheden.

Vil du vide mere?

Se Sognevangen her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²