test

Kalvehaven

Lille Grandløse, Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og attraktive lejeboliger i Lille Grandløse, Holbæk

Vi har netop startet udlejning af de nye rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. De i alt 176 rækkehuse er opført i rolige og naturskønne omgivelser i Lille Grandløse blot et stenkast fra Holbæks livlige bymidte.

Lyse og lækre rækkehuse til alle behov

De nye rækkehuse opføres i varierende størrelser, der fordeler sig på to – fem værelser. Lejeboligerne henvender sig derfor både til singler, seniorer, par uden børn og børnefamilien. Samtlige boliger indeholder et lyst og åbent køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Selve køkkenet er opført i lyse og stilrene elementer, og indeholder alt i nye hårde hvidevarer. Boligerne har egen udgang til privat terrasse og en mindre, overskuelig have, der indbyder til at nyde årets lunere dage under åben himmel. Badeværelserne er holdt i enkle og moderne materialer, og samtlige rum opføres med gulvvarme. Boligerne indeholder desuden et ventilationsanlæg, der holder indeklimaet sundt og optimalt.

En lejebolig i grønne omgivelser

Med en beliggenhed i rolige og naturskønne Lille Grandløse, har de nye rækkehuse en særdeles attraktiv placering for alle, der ønsker en lejebolig med naturen i baghaven. Samtidig opføres selve boligområdet også med stor fokus på at inddrage naturen og skabe naturlige fællesområder, der bidrager til et afslappet og grønt miljø, hvor fællesskab kan opstå på tværs af generationer.

Nær alt, du har brug for

De nye rækkehuse i Kalvehaven er beliggende i udkanten af Holbæk blot en kort cykel- eller køretur fra den livlige bymidte i Holbæk. Her finder du, alt du har brug for i hverdagen og mere til. Holbæk centrum bugner med spændende butikker, hyggelige caféer og kulturelle oplevelser, og ikke nok med det inviterer den hyggelige havnefront også på maritime oplevelser for både store og små.

 

Vil du vide mere?

Læs mere om de nye lejeboliger i Kalvehaven

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²