test

Bo til leje i Skousbobrynet

Viby Sjælland

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og moderne rækkehuse i Viby Sjælland

Udlejningen er nu startet af de nye og moderne rækkehuse i Skousbobrynet i Viby Sjælland.

Oplev de nye lejeboliger

Skousbobrynet består af i alt 32 lyse og lækre rækkehuse med henholdsvis to, tre og fem værelser, der fordeler sig i både ét og to plan. Første etape er startet med udlejning og Etape to starter udlejningen d. 3. juli 2023.

De nye og lækre rækkehuse indeholder et lyst og indbydende køkken alrum, der ligger i åben forlængelse af stuen. Det tidløse køkken er opført med alt i hårde hvidevarer og stilrene elementer, der passer godt ind i et moderne hjem. Boligerne har et moderne bad med stilrene elementer, og gode, reelle værelser.

Samtlige rum er opført med gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg, som sikrer et godt og sundt indeklima i boligerne.

De nye rækkehuse opføres med skønne udearealer, og beboerne kan nyde egen terrasse, have samt flisebelagt forhave med funktionelt opbevaringsskur.

Bo til leje centralt i Viby Sjælland

Med et rækkehus i Skousbobrynet bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Den korte afstand til Viby Sjælland gør det nemt og bekvemt at nå alt fra gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og idrætscenter.

Ligesådan gør den korte afstand til Viby Sjælland Station Skousbobrynet til en attraktiv destination for pendlere, der skal til København, Roskilde eller andre større byer i nærheden.

Vil du vide mere?

Se Skousbobrynet her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²