test

Portræt: En ambitiøs og aktiv administrerende direktør fylder 40 år

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Tillykke til Thomas Bertelsen

Thomas Bertelsen er kendt som en arbejdsom person og familiefar, og så er han et stort konkurrencemenneske – både på arbejdspladsen og når det gælder sport.

Siden april 2022 har Thomas Bertelsen været administrerende direktør i Birch Ejendomme. 

”Jeg har været med på rejsen i Birch Ejendomme fra dengang, hvor hovedkontoret var en skurvogn i Fårvang”, fortæller Thomas. Han startede som rådgiver for Birch Ejendomme i 2017, mens han var ved Deloitte, og i efteråret 2019 blev han en del af ejerkredsen.

Solid teoretisk baggrund og bred erhverserfaring

Thomas har en kandidatgrad i finansiering fra Aarhus Universitet, og har siden studietiden beskæftiget sig med transaktioner og de finansielle markeder; først i Nordea og sidenhen som partner i Deloitte, hvor han arbejdede i perioden 2009-2019. Som partner i Deloitte arbejdede Thomas på tværs af mange sektorer og industrier (bl.a. energi-, tekstil- og ejendomssektoren), og har derigennem opnået en bred erfaring med forskellige virksomhedstyper. I sin tid hos Deloitte var Thomas ansvarlig for transaktionsrådgivning i relation til ejendomssektoren samt for store infrastruktur- og anlægsprojekter i Norden.  

”Jeg har altid fundet ejendomsmarkedet og byggebranchen interessant, så det var helt naturligt for mig at blive en del af Birch Ejendomme i sin tid. Det er en helt fantastisk udviklingsrejse, vi har været på, og samtidig en spændende fremtid, som vi går i møde. Vi har en unik virksomhed, som vi skal bruge til vores fordel i årene foran os”, fortæller Thomas.

Typen, der ikke gør noget halvt

Når Thomas ikke er at finde på kontoret, eller er sammen med sin kæreste, familie og venner, så ynder han at dyrke sport. Thomas har i mange år dyrket skiløb og spillet håndbold på højt plan, men i dag er det primært landevejscyklen eller løbeskoene, der trækker. Til sommer har han en ambition om at løbe halvmaraton i selskab med kolleger fra Birch Ejendomme.

 

Når fritiden ikke bruges i ridehallen med datteren, får Thomas stadig set en del håndbold, da hans søn er fulgt i farens fodspor:

 

”Jeg skal holde igen, når jeg sidder som tilskuer til håndboldkampene, da det kan være svært ikke at indtage en trænerrolle for børnene, når de spiller. Men når det kommer til sport, er det faktisk ofte mig selv, jeg konkurrerer med”, fortæller han.

Den aktive livsstil skinner også igennem, når det kommer til ferier. For Thomas er skiferien et af de årlige højdepunkter, hvor det typisk er de sorte pister, du finder ham på.

Derudover er Thomas til god mad og vin, masser af sort kaffe og - når tiden tillader det – en god faglitterær bog. Han interesserer sig særligt for biografier, moderne ledelse og strategisk forretningsudvikling.

Mest af alt er det tid med familien, kæresten og vennerne, der trækker. Derfor fejres den runde dag på søndag også i samvær med de nærmeste.

 

Fra alle i Birch Ejendomme skal der lyde et stort tillykke med de 40 år.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²