test

Sponsor af Nybyggerne 2020

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nybyggerne 2020

11. februar 2019

Birch Ejendomme er sponsor på TV 2-programmet Nybyggerne

Når sjette sæson af TV 2s seersucces, Nybyggerne, ruller over skærmen i efteråret 2020, er det den midtjyske virksomhed, Birch Ejendomme, der er sponsor på det populære byggeprogram.

Danmarks største TV-præmie er på spil, når fire par til efteråret igen skal konkurrere i TV 2-programmet Nybyggerne. Birch Ejendomme sponserer de fire råhuse, som deltagerne på ni uger skal omdanne til et hjem med kreative gør-det-selv løsninger. Vinderne findes ved en seerafstemning, og præmien er en bolig til en salgspris på 2,6 millioner kroner, som vinderparret selv har indrettet. 
TV 2 og Metronome Productions har netop åbnet op for tilmeldinger til programmet, som søger par og familier fra hele landet.

En af Danmarks smukkest beliggende byer

Nybyggerne udspiller sig i den kommende sæson i Midtjylland; nærmere bestemt i naturskønne Silkeborg, hvor Birch Ejendomme også har hovedkontor. Området nord for Silkeborg er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stisystemer, og det er især populært blandt børnefamilier og tilflyttere. Beliggenheden er også oplagt for pendlere, da motorvejen mod Aarhus eller Herning kan nås på ca. 5 minutter. Med kun fem kilometer til Silkeborg centrum er der nem adgang til bylivets mange faciliteter. Her finder du et stort udvalg af gode spisesteder, spændende museer, inspirerende butikker og nytænkende kulturinstitutioner.

Professionel boligudlejning

Birch Ejendomme opfører og udlejer nye, vedligeholdelsesfrie lejeboliger i bl.a. Silkeborg, Randers, Kolding og Vejle. Birch Ejendomme bygger selv lejemålene, der opføres som etagebyggeri samt rækkehuse i ét eller to plan. Boligerne opføres som lyse og moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Boligerne varierer i størrelse og udformning, så der er noget for både singlen, parret og familien.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²