cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Stolt storsponsor efter weekendens løb

Birch Ejendomme er storsponsor for Brian Madsen Sport teamet, hvor Casper Elgaard og Gustav Birch er TCR kørere.

3 pokaler til Brian Madsen Sport

I weekenden fulgte vi troligt med på TV2 Sport, da Brian Madsen Sport sikrede sine første pokaler i debutweekenden i TCR. Det skete, da Casper Elgaard kørte hele tre tredjepladser i hus på Ring Djursland.

Vinder af U-23

17-årige Gustav Birch, søn af Bettina og René Birch, kørte også et flot løb og kvalificerede sig på en tiendeplads blandt markant mere erfarne kørere. Derudover vandt han også U-23.

”Det er gået ret godt i dag, og jeg har lært meget! Jeg skulle lige samle mig sammen til at gå med fuld speed ned gennem skoven, men jeg synes at det er gået fremad som det skulle. Det har været sjovt! Jeg synes at der har været nogle rigtig fede nærkampe med de andre kørere, og det har jeg allerede lært en del af. Dem kommer der nok en del flere af i løbet af sæsonen!” / Gustav Birch

Gustav får allerede chancen for at samle mere erfaring bag rattet i næste weekend, når den står på løb i Holland.

Sidste løb inden sommerferien løber af stablen den 3. – 4. juli på Jyllandsringen i Silkeborg.