test

Udlejning startet i Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

1. april 2019

Birch Ejendomme opfører lige nu et nyt etagebyggeri med 75 lejligheder til leje i Kolding. Udlejningen er startet, og der er stor interesse for de ledige lejeboliger.

I udkanten af Kolding centrum, nærmere bestemt i krydset ved Bramdrupskovvej og Fynsvej, er Birch Ejendomme i fuld gang med at bygge 75 nye lejeboliger. Projektet er Birch Ejendommes første byggeri i Kolding, og fra 15. september 2020 kan de første beboere flytte ind.

Og det er naturligvis ikke tilfældigt, at Birch Ejendomme nu har valgt at bygge lejeboliger i netop Kolding:

Der er er et stort behov for lejeboliger i Kolding. Kommunen har meget at byde på med store uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser men også kulturelle fyrtårne, der skaber vækst – heriblandt Koldinghus, Trapholt, Godset, Mungopark, osv. Mange pendler til kommunen, netto helt op til 6.000-8.000 personer, der hver dag kører hertil fra andre byer. Og kombinationen af boligbehovet og byens store potentiale gør det attraktivt at bygge boliger i Kolding”,

Fortæller Johannes von Siebenthal, projektansvarlig hos Birch Ejendomme.

Bred målgruppe for boligerne

De 75 lejligheder opføres i forskellige størrelser, og beliggenheden tæt på skole og institutioner, motorvejstilkørsel og smukke natur- og kulturoplevelser, gør boligerne oplagte for lejere med forskellige baggrunde:

"Vi forventer at opleve interesse fra både seniorer, der har solgt huset og ønsker at blive i området men i en mindre og vedligeholdelsesfri bolig, tilflyttere der vil starte i en lejebolig og lære byen bedre at kende, inden de køber en bolig, og generelt unge par og singler, der ønsker en nem og lækker lejebolig med en god placering",

Fortæller Eva, udlejningsansvarlig for de nye lejeboliger i Kolding.

Og spørger man Johannes von Siebenthal, er etagebyggeriet på Bramdrupskovvej da også noget særligt: 

Der er tale om et usædvanligt flot projekt i en gammel, historisk park med skøn udsigt fra især de øverst beliggende boliger.

Udlejes efter "først til mølle"

Mangler du en ledig lejebolig i Kolding, er det nu, du skal slå til, hvis du vil sikre dig en af de nye lejligheder. Udlejningen af de nye lejligheder er netop gået i gang og foregår efter først til mølle-princippet - og der har allerede på førstedagen været mange henvendelser på lejemålene.

Forskellige størrelser og typer

De 75 lejligheder opføres i 15 forskellige typer, så der er boliger egnet til både familier, par og enlige. Her er 2-5 værelses lejligheder fordelt på stuen til 4. sal, og lejepriserne starter ved 7.000 kr. Husdyr er tilladt efter aftale. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²