test

Nyhed: Naturbyen Nørrestrand

Hedvig Billes Top

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet af Naturbyen Nørrestrand

Nye lejligheder i Horsens

Vi har netop startet udlejningen af i alt 144 lyse og moderne lejligheder i Naturbyen Nørrestrand i Horsens. Naturbyen Nørrestrand er et grønt åndehul for dig, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser, og samtidig have Horsens sprudlende byliv inden for cykelafstand.

Om lejlighederne i Naturbyen Nørrestrand

I Naturbyen Nørrestrand opføres i alt 144 nye og moderne lejligheder, der fordeler sig på to – fire værelser. De forskellige boligtyper henvender sig til både børnefamilier, par og seniorer, der ønsker et hjem i det attraktive og naturskønne Naturbyen Nørrestrand.

De nye lejligheder er centeret omkring et integreret køkken-alrum og stue i ét. Det tidløse HTH-køkken opføres i lyse elementer og indeholder alt i hårde hvidevarer. Badeværelserne opføres i stilfulde materialer med klinker. Samtlige rum i boligerne er opført med gulvvarme samt et luftrensende ventilationsanlæg, der genvinder varmen i boligerne og sikrer dig et sundt og godt indeklima. Lejlighederne opføres med egen altan/terrasse, som vender ud imod de fælles grønne udearealer.

God beliggenhed nær alt

De nye lejligheder i Naturbyen Nørrestrand har en fantastisk beliggenhed tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Området byder nemlig både på gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og sportsforening, så det er nemt at få hverdagslivet til at gå op uanset behov.

Naturbyen Nørrestrand er naturskønt og bynært på én og samme tid. De nye lejligheder ligger blot en kort cykeltur fra Horsens, hvor det er nemt at gå på restaurant eller café, tage på shopping i byens hyggelige centrum eller besøge byens kulturelle museer.

Naturskønne omgivelser i Horsens

I det bynære naturområde Nørrestrand, er det muligt at bo med naturen helt tæt på. Nørrestrand er med mere end seks km2 Danmarks største byudviklingsområde, og boligerne i området bygges med stor omtanke for den eksisterende natur.

Naturbyen Nørrestrand er et ideelt sted for dig, der ønsker at bo med naturen helt tæt på. Lige udenfor døren er der store grønne arealer med vilde planter, vandløb, søer og snoede stier, der indbyder til at nyde de skønne udendørsomgivelser.

Vil du vide mere?

Læs mere om de nye lejeboliger i Naturbyen Nørrestrand her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²