test

Lejligheder i Naturbyen Nørrestrand

Karine Krumpen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet af Karine Krumpen

Nyopførte lejligheder i Horsens

Nu starter vi udlejningen af i alt 130 lyse og moderne lejligheder på Karine Krumpen i Naturbyen Nørrestrand, Horsens. Naturbyen Nørrestrand udgør et idyllisk grønt område for dem, der værdsætter det naturskønne miljø og samtidig ønsker at have adgang til Horsens' pulserende byliv inden for cykelafstand.

Om lejlighederne i Naturbyen Nørrestrand

De nye lejligheder, der spænder fra to til tre værelser, er placeret på den attraktive beliggenhed Karine Krumpen. Vores forskellige boligtyper henvender sig bredt til forskellige livsstilsmønstre, herunder singler, par, børnefamilier og seniorer, der søger en hjemlig base i det eftertragtede og naturskønne Nørrestrand.

Vores nye lejligheder er centreret omkring et åbent køkken-alrum og stue, opført i lyse og tidløse HTH- elementer samt alt i hårde hvidevarer. Badeværelserne er opført i stilfulde materialer der passer til resten af boligen. Samtlige rum er udstyret med gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg, som skaber et sundt og behageligt indeklima. Alle lejligheder har desuden deres egen altan eller terrasse, der åbner ud til de skønne fælles udearealer.

Optimal beliggenhed nær by

Vores nye lejligheder er ideelt placeret med nem adgang til alle hverdagens nødvendigheder. Her findes gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler og sportsfaciliteter, hvilket gør det enkelt at få hverdagen til at gå op i en højere enhed, uanset dine behov.

Naturbyen Nørrestrand byder på en sjælden kombination af naturskønhed og bynærhed. De nye lejligheder er blot en kort cykeltur væk fra Horsens, hvor du let kan nyde restauranter og caféer, udforske shopping muligheder i byens charmerende centrum eller besøge de kulturelle museer.

Idylliske omgivelser i Horsens

Naturbyen Nørrestrand er med mere end seks km2 Danmarks største byudviklingsområde og er designet med stor respekt for den eksisterende natur.

Området er det ideelle valg for dig, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser. Lige uden for døren finder du store grønne byrum med vilde planter, vandløb og stier, der indbyder til at nyde de smukke udendørsomgivelser.

Vil du vide mere?

Læs mere om de nye lejeboliger på Karine Krumpen her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²