test

Bækkelunden, Vonsild

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejeboliger i smukke Vonsild, Kolding

2. august 2023

På skillelinjen mellem land og by opfører vi nu 152 nye og moderne rækkehuse omgivet af bevaringsværdigt natur.

Om de nye rækkehuse i Bækkelunden

Bækkelunden byder på 152 moderne rækkehuse med betagende udsigt over grønne marker og Dalby Møllebæk. Dette idylliske boligområde smelter sammen med naturen og giver den perfekte balance mellem byliv og natur. Med direkte stiforbindelser er du kun en kort gå- eller cykeltur fra Koldings spændende bymidte.

Boligerne spænder i størrelser fra 67 m2 til 128 m2, hvilket giver forskellige valgmuligheder til alle - fra singler til unge par, børnefamilier og seniorer. Der er fleksible planløsninger, der tilpasses individuelle behov og livsstil. Op til to husdyr er tilladt i lejlighederne efter aftale med udlejer. 

Bo til leje i Vonsild nær Kolding centrum

I Kolding er der noget for enhver smag, uanset om du er til kultur, shopping, gastronomi eller naturens skønhed.

Vonsild er en charmerende og eftertragtet bydel med alt i nærheden - dagligvarebutikker, skoler, børneinstitutioner, lokale spisesteder og kulturelle tilbud. Med kort afstand til Koldings centrum kan du nemt nyde bylivets shoppingmuligheder, restauranter og biografer. Samtidig omgiver Bækkelunden dig med grønne marker og den maleriske Dalby Møllebæk, hvor du kan udforske naturen på lange, afslappende gåture eller cykelture. Kolding byder også på historiske oplevelser som Koldinghus og moderne design på Åstederne langs Kolding Å eller Trapholt museum. Bo i Vonsild og få det bedste af både by og natur!

Vil du vide mere?

Drømmer du nu om at bo i et af vores moderne og komfortable rækkehuse tæt på både naturen og byens livlige atmosfære, er Bækkelunden det ideelle sted for dig. Find dit nye hjem og bliv en del af det unikke fællesskab i Vonsild nær Kolding centrum. Læs mere om de nye lejeboliger her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²