test

Udlejningen af Bakkegårdsvej er startet

Rækkehuse til leje

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Gårslev


Om Bakkegårdsvej i Gårslev

På Bakkegårdsvej i Gårslev tæt ved Vejle, bor du i naturskønne omgivelser tæt på skov og hav. Gårslev er en skøn by, med et stort fokus på fællesskab. De nye rækkehuse på Bakkegårdsvej opføres i lækre kvalitetsmaterialer, hvis udtryk er tilpasset de naturskønne omgivelser. Tæt på boligområdet finder du gode pasnings-, transport- og indkøbsmuligheder. Området er ligeledes oplagt til en gå- eller cykeltur i den smukke omkringliggende natur. Gårslev er centralt placeret mellem Vejle og Fredericia.

Alle lejeboligerne på Bakkegårdsvej har et lyst og indbydende hjerterum i form af et køkken-alrum. Det skønne HTH-køkken er udført i lyse kvalitetsmaterialer og inkluderer hårde hvidevarer, der passer perfekt til det moderne hjem. Flere af boligerne er opført med enten en høj eller lav stue, der giver et skønt lysindfald og spændende indretningsmuligheder.

Hver lejebolig har egen terrasse, med et græsareal i varierende størrelser. Dette bliver skærmet af med en hæk. Her har du god plads til dine havemøbler, krukker og evt. grill, så du kan nyde de varme sommeraftner udendørs. Foran rækkehuset er der et flisebelagt område, her der fin plads til krukker og et lille cafésæt. Det er også her, dit skur er placeret.

Rækkehuse til leje nær Vejle

Vejle er en by med muligheder for alle. Om end du er til kultur, shopping, historie, gastronomi eller natur, så er der noget for dig her. Du kan bl.a. opleve Fjordenhus, den ikoniske bygning på Vejles havnefront. Eller du kan tage på sightseeing i den charmerende bymidte. Rammer sulten kan du sætte dig på den hyggelige Taverna Hellas, hvor du kan få en autentisk bid af Grækenland eller slå et smut forbi Restaurant Hviid’s vinstue, hvor du kan smage på skøn vin.

Vil du ud at have oplevelser i det fri? Så er Vejle helt oplagt. Vejles natur er helt perfekt til vandreture, du kan selv tage på opdagelse i den smukke natur eller du kan benytte dig af en af de mange afmærkede vandrestier, der varierer i længde og varighed. I Vejle finder du Danmarks bedste cykellandskab, der tilbyder udfordrende cykelruter, fyldt med spænding og eventyr.

Vil du vide mere om de nye rækkehuse? Læs om dem her.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Oppefra

 

 

Stue

 

 

køkken-alrum

 

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²