test

Udlejningen af Byhøjbakken etape 1 er startet

Hvor familieliv og fællesskab går hånd i hånd

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Trige

 

Oplev alle Byhøjbakkens fordele

Her finder du 86 toplans lejeboliger opført i moderne design. Boligerne er 4- og 5-værelses rækkehuse helt ideelle til børnefamilien. Inden for 800 meter finder du indkøb, institution og skole. Trige er et sted med mange børnefamilier, så dine kære små får masser af legekammerater i nærområdet. Lejeboligerne er også perfekte for par og singler med eller uden børn, der ønsker at bo i et naturskønt område, men i kort afstand til bylivet.

Byhøjbakken tilbyder moderne og funktionelle boliger, der er designet til at imødekomme de flestes behov. Boligerne er opført i to etager og har nøje gennemtænkte planløsninger, som sikrer komfort og bekvemmelighed for alle beboere. Boligerne fås i størrelser fra 93 – 135 m2 fordelt på 4 - 5 værelser.


Afhængigt af boligtypen træder du enten ind i stueetagen eller på første sal. Begge muligheder er designet med fokus på at skabe en varm og imødekommende atmosfære fra første øjeblik.

Hver bolig indeholder et rummeligt køkken-alrum og en hyggelig stue på stueetagen. Køkkenet er udstyret med alt i hårde hvidevarer, hvilket gør madlavningen enkel og bekvem. Køkken-alrummet går naturligt over i stuen, hvilket skaber et åbent og indbydende opholdsrum, hvor der er plads til både hverdagsaktiviteter og hyggelige stunder med familie og venner. Fra stuen er der direkte adgang til en privat flisebelagt terrasse og tilhørende mindre have, som giver mulighed for at nyde det fri i rolige omgivelser.

 

Rækkehuse til leje nær Aarhus

Aarhus er en by med noget for enhver smag. Om du er til kultur, shopping, historie, gastronomi eller naturoplevelser, vil du finde det hele her. Et af byens kendte vartegn er ARoS Kunstmuseum, hvor du kan gå en tur i Regnbuen og nyde udsigten over byen. I Aarhus' charmerende bymidte, finder du hyggelige caféer, specialbutikker og livlige markeder. Når sulten melder sig, kan du tage familien med ind på Aarhus Street Food, hvor I kan finde lækker mad til enhver smag.

Når det bliver tid til at opdatere din eller børnenes tøjgarderobe, er Aarhus det perfekte sted. I kan holde varmen i et af storcentrene eller gå ned langs gågaden og besøge de mange skønne butikker. Du finder alt fra sjove butikker som Normal og Flying Tiger til H&M, Vero Moda og Salling.
Trænger I til en pause fra shopping, er der masser af skønne caféer langs åen i Aarhus. Har børnene brug for ekstra underholdning kan i smutte en tur forbi DOKK1, hvor der er god plads til leg og læring.

Læs mere om Byhøjbakken og se boligerne her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

udendørs

 

 

indendørs

 

 

oppefra

 

 

 

houses









Vis alle beliggenheder

Boligtype



Husleje - DKK

Størrelse - m²