test

Udlejningen af Harehaven er nu startet

Rækkehuse til leje

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Splinternye rækkehuse til leje i Støvring

Om Harehaven i Støvring

Oplev 99 splinternye rækkehuse til leje i det charmerende Støvring i Nordjylland: Velkommen til Harehaven.

Midt i det idylliske Støvring, syd for Aalborg, opføres 99 moderne rækkehuse til leje. Med en perfekt kombination af byliv og naturskønne omgivelser er Støvring det ideelle sted at kalde hjem.

De nye lejeboliger i Harehaven opføres med gode planløsninger der varierer i størrelser fra 67 til 113 kvadratmeter og fås fra to til fem værelser. Uanset om du er enlig eller en familie, er der plads til alle. Dine kæledyr er også velkomne.

Alle boliger får deres egen for- og baghave samt en skøn flisebelagt terrasse. Lige uden for døren finder du adgang til grønne områder, perfekt til at nyde solrige dage og hyggelige aftener.

Bo til leje i Støvring ikke langt fra Aalborg bymidte

I Støvring finder du alt, hvad du behøver til din hverdag. Med skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder inden for gåafstand er alt inden for rækkevidde. Og med offentlig transport tæt ved, kan du nemt komme til Aalborg Centrum på kort tid.

Aalborg byder på en bred vifte af aktiviteter og oplevelser. Uanset om du er til kulturelle arrangementer, shopping eller en tur langs havnefronten, er der noget for enhver smag.

Er du naturelsker? Så vil du elske Støvring og dens omgivelser. Med skovene og søerne lige ved hånden og en placering direkte ned til Mastrup Bæk, kan du udforske den storslåede natur, når det passer dig.

Rækkehusene i Harehaven er også ideelle for pendlere. Med blot 5 minutters kørsel til E45 er det nemt at komme til og fra arbejde.

Vil du vide mere?

Drømmer du om at bo tæt på alt det nødvendige i hverdagen, samtidig med at du kan nyde naturen og have let adgang til storbyen?

Så er Harehaven i Støvring det perfekte sted for dig. Find dit nye hjem og bliv en del af det fantastiske fællesskab.

Læs mere om de nye rækkehuse her, og find det rette for dig.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²