test

Øhaven, Skærbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejeboliger i attraktive Skærbæk, Fredericia

28. juni 2023

Omgivet af naturskønne arealer, skov og den rene kystlinje opfører vi 93 nye og moderne rækkehuse i et skønt boligområde med attraktive udearealer.

Om de nye lejeboliger i Øhaven

De lyse og stilrene rækkehuse opføres med varierende planløsninger, der fordeler sig på to – fem værelser. Det gør de nye lejeboliger til et spændende valg for både børnefamilier, par uden børn, singler og seniorer, der ønsker en splinterny og lækker lejebolig i et naturskønt område.

Rækkehusene er indrettet med rummelige køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Selve køkkenet er opført i lyse og enkle elementer, der indeholder alt i nye og moderne hårde hvidevarer. Fra alrummet er der desuden direkte udgang til boligens egen terrasse, der især forlænger alrummet på årets varmere dage.

Badeværelserne er enkle og moderne i lyse elementer, der passer godt til den moderne indretning. Samtlige rum i boligen har gulvvarme og der er desuden opført et ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og optimalt indeklima i boligerne.

Lejebolig i Skærbæk tæt på Fredericia

Det nye boligområde Øhaven er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser i Skærbæk blot en 15 minutters køretur fra Fredericia. Den attraktive beliggenhed gør desuden området særdeles pendlervenligt, da afstanden til en lang række større byer som Kolding, Fredericia og Middelfart er inden for nær afstand. Samtidig er det også nemt og bekvemt at komme på motorvejen og nå en lang række andre byer.

Vil du vide mere?

Læs mere om de nye lejeboliger her 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²