test

VEA - Vilhelm Ehlerts Allé

Banebyen, Viborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er nu startet

Nu er udlejningen startet af de 202 lyse og lækre lejligheder i VEA Banebyen midt i Viborg. VEA Banebyen er en del af Viborgs nye og spændende bydel, Banebyen, hvor sporene fra naturen og det urbane mødes. Det attraktive boligområde er placeret lige ud til Hærvejsbroen, som fører dig direkte ind til Viborg bymidte.

VEA Banebyen består af 138 lejligheder og 64 studievenlige boliger, hvilket gør boligområdet ideelt for både studerende, par og seniorer. Her etableres desuden fælles grønne områder, bænke og parkeringspladser til glæde for beboerne.

Centrale lejligheder til leje

De moderne boliger opføres i varierende størrelser og planløsninger fordelt på ét til fire værelser. Samtlige lejligheder har et indbydende køkken-alrum med åben forbindelse til stuen og opføres i lyse og moderne kvalitetsmaterialer. Herudover har alle rum gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg, hvilket sikrer dig et optimalt indeklima.

Nyopførte lejeboliger i Viborg Baneby

Boligerne i VEA Banebyen har en attraktiv og bynær placering tæt på det summende byliv men stadig med kort afstand til Viborgs smukke natur. Fra området har du kun omtrent ti minutters gåtur til skønne Søndersø, mens der er kort afstand til både indkøb, fitness, daginstitution og skoler.

Læs mere om lejlighederne her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²