False
test

Skovhaven

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nær skov og strand, institutioner og indkøb

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Erritsø i Fredericia

Skovhaven er beliggende i den populære bydel Erritsø i Fredericia. Det er et trygt område med gode indkøbsmuligheder, flere uddannelsessteder, nem adgang til motorvejen og kun fire kilometer ind til Fredericia bymidte.

Naturskønne omgivelser

Med en lejebolig i Skovhaven bliver din nærmeste nabo Jomfruskoven, hvor du kan lufte hunden eller løbe en tur på de anlagte stier. Derudover har du kun 600 meter ned til Erritsø Strand, hvor du kan tage en dukkert eller blot nyde den friske havluft fra Lillebælt. Du har også kun 2,5 kilometer hen til Erritsø Mose der sammen med Fuglsang Skov og Hannerup Skov udgør ét stort sammenhængende naturområde. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En nem hverdag

I Skovhaven bor du nær alt, du har brug for i hverdagen. Inden for en kort gå- eller cykeltur finder du en håndfuld forskellige dagligvarebutikker, institutioner, idrætsfaciliteter, en skole og flere uddannelsessteder: HF & VUC, International Business College, Uddannelsescentret og HTX & EUC.

Vil du bo til leje i Skovhaven?

Birch Ejendomme er i fuld gang med opførelsen af moderne lejeboliger i Skovhaven i Fredericia. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, hvornår vi starter udlejning m.m., kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder her på vores hjemmeside.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²