test

Nybyggerne 2020

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nybyggerne 2020 på TV 2

Når TV 2s populære byggeprogram, Nybyggerne, ruller over skærmen onsdag den 30. september, er det den midtjyske virksomhed, Birch Ejendomme, der sponsorerer husene til de fire deltagende par.

Danmarks største TV-præmie

Danmarks største TV-præmie er på højkant, når fire kreative og modige par skal konkurrere om at vinde en bolig, som de selv har indrettet i TV 2-programmet Nybyggerne. De fire råhuse, som deltagerne skal omdanne til et hjem med kreative gør-det-selv-løsninger, er i denne sæson af Nybyggerne sponsoreret af Birch Ejendomme, og har en salgsværdi til intet mindre end 2.650.000 kroner.

Nybyggerne har premiere på TV 2 onsdag d. 30. september 2020 og vises hver onsdag i ni uger frem, indtil vinderne findes ved en live seerafstemning på TV 2.

Danmarks Outdoor Hovedstad

Nybyggerne 2020 udspiller sig i naturskønne Silkeborg, der med utallige skovområder, søer og naturområder, også går under navnet Danmarks Outdoor Hovedstad. Området nord for Silkeborg er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stisystemer, og det er især populært blandt børnefamilier og tilflyttere. Beliggenheden er også oplagt for pendlere, da motorvejen mod Aarhus eller Herning kan nås på ca. 5 minutter. Med kun fem kilometer til Silkeborg centrum er der nem adgang til byen, hvor du finder et stort udvalg af gode spisesteder, spændende museer og inspirerende butikker.

Professionel boligudlejning

Birch Ejendomme er blandt landets største udviklere af boligejendomme med fokus på opførelsen af rækkehuse og etagebyggeri. Birch Ejendomme udvikler og opfører ejendomme, og vi tilbyder nybyggede kvalitetslejemål i bl.a. Silkeborg, Aarhus, Vejle, Kolding, Randers, Fredericia og Holbæk. Birch Ejendomme bygger selv lejemålene, der både opføres som etagebyggeri samt rækkehuse. Boligerne opføres i lyse og tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Boligerne varierer i størrelse og udformning, så de passer til både singlen, parret og familien.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²