test

Astrid Lindgreens Kvarteret

Buskelund, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye boliger til leje

Nye boliger til leje

Tidligere på året startede vi udlejningen af de første 122 rækkehuse i det populære Astrid Lindgrens Kvarteret, og interessen for de lyse lejeboliger i Silkeborg er allerede stor. Vi er nu klar med næste etape, hvor 73 nye rækkehuse i Buskelund er klar til udlejning.

Rækkehuse til leje

Astrid Lindgrens Kvarteret består af i alt 195 lyse og stilrene rækkehuse med varierende planløsninger og størrelser fordelt på to til fem værelser. Samtlige boliger centreres omkring et indbydende og rummeligt køkken-alrum i åben forbindelse til stuen og med udgang til egen terrasse. Både badeværelse og køkken har alt i hårde hvidevarer, mens alle rum har gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg, som giver et optimalt indeklima.
Foruden egen have får beboerne også mulighed for at nyde de fælles grønne omgivelser. Til glæde for børn og barnlige sjæle indbyder trælegepladsen og boldbanen til timevis af aktivitet og leg i trygge rammer.
Her opføres desuden et fælles aktivitetshus samt et orangeri.

Nyopførte rækkehuse i Buskelund

Det populære Astrid Lindgrens Kvarter i Buskelund er for dig, der gerne vil bo i trygge, grønne omgivelser i gåafstand til både indkøb, daginstitution og skoler. Med sin placering i den nordlige del af Silkeborg er boligerne ideelt placeret for dig, der ønsker en lejebolig til familien.

Læs mere om rækkehusene her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²