test

Skibsrækkerne

Skibet, Vejle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

I Skibet ved Vejle er udlejningen netop startet af 40 lækre rækkehuse i to plan. 

Projektet har fået navnet Skibsrækkerne og henvender sig primært til børnefamilier eller andre, der ønsker en skøn bolig med masser af plads.

Projektet udlejes på vegne af Kinnerton, og boligerne står indflytningsklare. 

Rummelige rækkehuse i to plan

Boligerne er på 120 m2 med planløsninger, der fordeler sig på henholdsvis fire og fem værelser. Her er der god plads til hele familien, og de gennemgående gulv til loft vinduer giver et flot lysindfald.

I stueetagen kan hele familien samles i det store køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. Som en naturlig forlængelse af boligen har du herfra direkte adgang til en hyggelig have med en skøn træterrasse. På første sal finder du husets værelser, som alle er rummelige og opført med indbyggede skabe. 

Naturskøn beliggenhed

Skibsrækkerne er for alle, der søger et omfavnende lokalsamfund tæt på bylivet. Boligerne er beliggende i den charmerende by Skibet, kun 4 kilometer fra Vejle centrum. Her bor du i naturskønne omgivelser på en lukket vej, hvor børnene selv kan løbe på legepladsen på det grønne fællesareal.

Du bor som nabo til Bommerhaven, hvor der er både vuggestue og børnehave. Derudover er der kun 8 minutter på cykel til skolen og 3 minutter til indkøb.

Læs mere om lejeboligerne her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²