test

Rækkehuse til leje i Mariedalen

Skægkær, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er startet

Udlejningen er startet
Vi har netop startet udlejningen af 65 lyse og moderne rækkehuse i Mariedalen tæt på Silkeborg by. Boligerne har en smuk placering i naturskønne omgivelser. Samtidig er boligerne beliggende i cykelafstand til de mindre byer Sejling og Skægkær, hvor der både er daginstitution, skole og sportshal med et aktivt foreningsliv.

Nye lejeboliger i Silkeborg
De nye boliger er alle indrettet med et lyst og lækkert køkken-alrum med et tidløst køkken indeholdende alt i hårde hvidevarer. Samtlige boliger har desuden egen terrasse og forhave, som indbyder til dejlige udendørsstunder. Boligerne opføres i varierende størrelser fordelt på to – fem værelser, så der findes en bolig til netop dit behov.
De moderne rækkehuse fordeler sig på en lukket vej med skøn natur omkring og imellem boligerne. Boligerne opføres i klynger, der fordeler sig om boligvejen samt grønne gårdrum, der indbyder til leg og ophold blandt områdets beboere. Samtidig vil der også blive opført en legeplads til glæde for områdets yngste beboere.

Bo til leje tæt på alt
I Mariedalen får du en lejebolig, der ligger i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Boligerne ligger ligeledes ikke langt fra storbyens mange muligheder, og Silkeborg midtby kan nås på blot 12 minutters kørsel.

Læs mere om rækkehusene her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²