test

Mariedalen

Skægkær - Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bæredygtige rækkehuse i Skægkær

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Mariedalen

I Mariedalen opfører vi i alt 65 lyse og lækre rækkehuse i varierende størrelser, så der er en bolig til ethvert behov. Mariedalen er for dig, der ønsker at bo omgivet af landlig idyl og samtidig have byens mange muligheder tæt ved. Her får du praktisk taget alt, du kan ønske dig med naturskønne åbne vidder og alle fordelene ved et nært og trygt lokalsamfund.

Bæredygtige rækkehuse

Rækkehusene i Mariedalen opføres i bæredygtige kvalitetsmaterialer, og byggeriet forventes at få bæredygtighedscertificeringen DGNB. Bæredygtigheden er således tænkt ind i hele området, hvor beboere blandt andet vil kunne nyde godt af fælles grønne opholdsarealer med frugttræer og bærbuske. Ligeledes vil der blive plantet forårsblomstrende buske og træer samt planter med smukke høstfarver, der sikrer, at området bliver attraktivt for både store og små året rundt. De yngste beboere kan desuden nyde godt af en naturlegeplads, hvor nye venskaber kan blomstre.  

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kom indenfor i rækkehusene

I rækkehusene i Mariedalen bliver du budt velkommen i et hjem fyldt med stilrene og moderne løsninger. Nyd godt af både et klimavenligt ventilationsanlæg, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer, der gør hjemmets gøremål til en leg. Boligerne opføres desuden med egen terrasse, som opdeles naturligt af hækplanter samt en flisebelagt forhave, hvor der både er plads til ophold og leg.

Landlig idyl og et aktivt lokalområde

Mariedalens attraktivitet er i den grad også tydeliggjort ved, at du får en bolig midt i den smukke bakkede natur med store åbne vidder, mens du blot er en kort cykel- eller køretur fra byerne Skægkær og Sejling. Du bor således i cykelafstand til både daginstitution, en god skole og indkøb, samtidig med at der er rig mulighed for at dyrke et aktivt liv i den lokale sportshal.  

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²