test

Nye rækkehuse til leje i Øhaven

Øhaven Skærbæk, Fredericia

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Oplev skønne lejeboliger i Øhaven i Skærbæk nær Fredericia

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Øhaven

På Æbeløvænget og Langøvænget i Skærbæk finder du Øhaven. Øhaven er beliggende nær Fredericias livlige bymidte, og her tilbyder Birch Ejendomme skønne rækkehuse i smukke og rolige omgivelser. De lyse og stilrene rækkehuse er beliggende nær alt, du har brug for i hverdagen og i nem pendlerafstand til en række større byer. Som lejer får du samtidig medbestemmelse på hvilke aktiviteter, der skal være på fællesarealerne.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Skærbæk, Fredericia

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=29768&pagesize=15&onlyvacant=1 

93

Rækkehuse

Øhaven består i alt af 93 moderne rækkehuse.

2

kilometer

Øhaven ligger mindre end 2 kilometer fra den dejlige kyst med skøn udsigt. Derudover har du Hagenør vandretur og Børup Skov i nærområdet.

2023

Indflytning

De moderne og lyse rækkehuse i Øhaven stod klar til indflytning i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i Øhaven i Skærbæk

Hos Birch Ejendomme har du muligheden for at bo til leje i Skærbæk nær Fredericia, hvor vi tilbyder moderne rækkehuse i Øhaven. Beliggende tæt på kysten og omgivet af naturskønne områder, er dette det ideelle sted at kalde hjem. 

Uanset om du er en børnefamilie, et par uden børn, single eller senior, vil disse nye og stilrene rækkehuse helt sikkert passe til dine behov. Skærbæk er en attraktiv kystby, der tiltrækker folk i alle aldre, og med Øhaven som din nye adresse vil du have alt, hvad du har brug for i hverdagen lige i nærheden. 

Øhaven byder på naturskønne omgivelser

Skærbæk er omgivet af flotte naturområder, grønne marker og en kyst med klart badevand og hvid sandstrand. Hele byen er omkranset af naturskønne arealer og grønne marker samt et stort skovområde ved Voldstedet Hønborg. Når du bor til leje i Øhaven, har du altså rig mulighed for at komme ud i naturen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Oplev et aktivt lokalsamfund i Øhaven

De nye rækkehuse i Øhaven er beliggende tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Alt fra indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, sport- og idrætsfaciliteter er inden for fornuftig afstand, der gør, at hverdagens aktiviteter nemt kan klares uden en masse transport.

Øhaven byder på pendlervenlige lejeboliger

Øhaven er placeret ideelt, hvis du dagligt skal pendle enten mod Fredericia, Kolding, Vejle eller østpå mod Fyn og Sjælland. Motorvejstilkørslen til både motorvej E20 og E45 ligger nemlig ikke langt fra de nye rækkehuse, og du slipper derfor for at bruge unødvendig tid på transport.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Christina Wils
Udlejningsrådgiver,

Øhaven

+45 27 78 09 10
cwd@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²