test

Øhaven

Skærbæk, Fredericia

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og lækre lejeboliger i Skærbæk/Fredericia i naturskønne omgivelser

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Øhaven

På Æbeløvænget og Langøvænget i Skærbæk nær Fredericias livlige bymidte opfører vi i alt 93 nye og energivenlige rækkehuse i naturskønne og rolige omgivelser. De lyse og stilrene rækkehuse er beliggende nær alt, du har brug for i hverdagen og i nem pendlerafstand til en række større byer. Som lejer får du samtidig medbestemmelse på hvilke aktiviteter der skal være på fællesarealerne.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Skærbæk, Fredericia

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=29768&pagesize=15&onlyvacant=1 

93

Rækkehuse

Øhaven består i alt af 93 moderne og energivenlige rækkehuse.

2

kilometer

Øhaven ligger mindre end 2 kilometer fra den dejlige kyst med skøn udsigt. Derudover har du Hagenør vandretur og Børup Skov i nærområdet.

2023

Indflytning

De moderne og lyse rækkehuse i Øhaven står klar til, at du kan flytte ind fra 15. november 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i Skærbæk

Øhaven er beliggende i den attraktive lille kystby Skærbæk, som tiltrækker både børnefamilier, par uden børn, singler og seniorer. De nye og moderne rækkehuse er placeret i naturskønne omgivelser tæt på alt, du har brug for i hverdagen.

Lejebolig i naturskønne omgivelser

Skærbæk er omgivet af flotte naturområder, grønne marker og en kyst med klart badevand og hvid sandstrand. Hele byen er omkranset af naturskønne arealer og grønne marker samt et stort skovområde ved Voldstedet Hønborg.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i et aktivt lokalsamfund

De nye rækkehuse i Øhaven er beliggende tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Alt fra indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og sport- og idrætsfaciliteter er inden for fornuftig afstand, der gør at hverdagens aktiviteter nemt kan klares.

En pendlervenlig lejebolig

Øhaven er placeret ideelt i forhold til dig, der dagligt skal pendle enten mod Fredericia, Kolding, Vejle eller østpå mod Fyn og Sjælland. Ikke langt fra de nye rækkehuse ligger motorvejstilkørslen til både motorvej E20 og E45, og du slipper derfor for at bruge unødvendig tid på transport.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Christina Wils
Udlejningsrådgiver,

Øhaven

+45 27 78 09 10
cwd@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²